вторник, 23 март 2010 г.

Пълнени чушки

вторник, 23 март 2010 г.
Необходими продукти
250 г. кайма
1/2 ч.ч ориз
1 гл. лук
1 к.ч. доматен сос
1 малък морков
8 средни чушки
червен пипер
олио
чубрица
черен пипер
сол
магданоз
Начин на приготвяне
Ситно нарязания лук и морков се задушават добавя се месото бърка се месото да стане на трошички, добавя се доматения сос, черния пипер,червения пипер, магданоза, чубрицата, ориза, солта и се бърка.
Сваля се от огъня и се пълнят почистените от семките чушки.всяка чушка набождаме с вилица в края и редим в тава. Заливаме с 2 ч.ч. вода.
Печем около 40 мин. на тих огън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар