вторник, 23 март 2010 г.

Супа от пилешко месо

вторник, 23 март 2010 г.
Необходими продукти
1 пиле
1 чушка
1 домат
1 морков
1 ч.ч. фиде
1 к.ч. кисело мляко
1 яйце
1 пилешки бульон
1 малка глава лук
сол
магданоз
черен пипер
1 ч.л. брашно

Начин на приготвяне
Нарязваме пилето на порции, слагаме го в тенджера със студена вода и го кипваме, може да прецедите бульона, добавяме настъргания лук, морков, домат, на ситно нарязаната чушка, пилешкия бульон, черен пипер и сол. Варим до омекване на пилето, на тих огън под капак, добавяме натрошеното фиде, варим още малко, да се свари фидето. Объркваме яйцето, млякото и брашното и изсипваме в супата,добавяме и нарязания магданоз и махаме от огъня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар